Hon blir ny marknadsansvarig på Novier
Katja Bolander. Bild: Citycon

Hon blir ny marknadsansvarig på Novier

Personnytt

13 januari 2023

Novier har sedan sammanslagningen fokuserat på att positionera sig som fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande och har under året vuxit på den svenska marknaden. Nu anställer man en ny marknadsansvarig.

Katja Bolander som ny marknadsansvarig är ambitionen att utveckla verksamheten ytterligare för att bli det självklara valet för fastighetsrelaterad rådgivning.

- Vi är stolta över att få jobba tillsammans med Katja, hon är verkligen rätt person för att etablera och utveckla Novier ytterligare. Med över 20 års erfarenhet som marknadsförare i fastighetsbranschen är vi säkra på att Katja kommer göra skillnad för Noviers verksamhet. Genom Katja kommer vi att fortsätta stärka Noviers varumärke i branschen, säger Marie Bucht, VD, Novier

Katja, som har en gedigen branscherfarenhet, kommer senast från en roll som Centrumchef på Citycon där hon drivit utvecklingen framåt och varit ansvarig för att skapa en inspirerande och modern mötesplats. Dessförinnan har hon haft en rad ledande positioner och drivit stora förändringsprojekt inom flertalet bolag inom olika branscher. Katja börjar på Novier i början av mars.

- Som en röd tråd genom Katjas karriär återkommer inslag av förändringsarbete, employeer branding samt intern och extern kommunikation, vilket är något vi kommer att ha stor fördel av i vår resa framåt, fortsätter Marie Bucht Toresäter.

- För mig är det viktigt att arbeta i en verksamhet där företagskulturen och medarbetarna står i fokus, vilket jag verkligen ser hos Novier. Jag lockades även av tanken att vara delaktig i ett företag som har tydliga värderingar och ett hållbart engagemang, säger Katja Bolander.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se