Hon blir ny delägare på Lindahl
Natalie Bretz, ny delägare på Lindahl. Bild: Lindahl

Hon blir ny delägare på Lindahl

Personnytt

16 november 2023

Natalie Bretz har omfattande erfarenhet av fastighetstransaktioner, JV-projekt, fastighetsutveckling, forward funding samt entreprenad- och infrastrukturprojekt med både svensk och internationell anknytning.

Natalie Bretz har bland annat arbetat många år på Mannheimer Swartlings fastighetsavdelning och kommer närmast från annan advokatbyrå.

– Natalie är en mycket uppskattad rådgivare i branschen och besitter tung erfarenhet och kompetens på både transaktions- och entreprenadsidan. Hon är känd för att hitta lösningar i komplexa transaktioner och arbetar proaktivt nära klienterna, de kommersiella mäklarna och andra rådgivare, säger Monica Lagercrantz, Managing Partner på Lindahl i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot att ansluta till Lindahls fastighetsverksamhet. Vi har ett utmanande men väldigt spännande transaktions- och projektår framför oss, säger Natalie Bretz.

– Lindahl har en av de största verksamhetsgrupperna i landet med inriktning mot fastighetsbranschen. Jag är mycket glad över att nu knyta Natalie till oss och ser fram emot att tillsammans med henne bygga vidare fastighetsverksamheten, säger Jan Berg, partner på Lindahl i Stockholm.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se