Hon blir ny chef på Riksbyggen

Hon blir ny chef på Riksbyggen

Personnytt

18 september 2019

Hon är sedan tidigare anställd på Riksbyggen och kommer närmast från rollen som  säljansvarig/kundgruppschef inom marknadsområdet.

I början av september tillträdde Maria Garmert som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västra Östergötland.

– Jag är oerhört tacksam att jag har fått den här möjligheten och ser verkligen fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta det arbete som vi har påbörjat inom marknadsområdet, säger Maria.

Marknadsområde Västra Östergötland omfattar städerna Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Åtvidaberg. Sammanlagt har marknadsområdet cirka 170 kunder som består av bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, privata och kommersiella fastighetsägare samt Riksbyggens eget hyresbestånd. Totalt arbetar cirka 90 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

– Riksbyggen är ett fantastiskt fint företag med stort fokus på hållbarhet och min förhoppning är att jag med min erfarenhet och driv kommer kunna tillföra mycket för kunder, medarbetare och företaget, avslutar Maria.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se