Hon blir ny chef på Jernhusen
Cecilia Österholm. Bild: Peter Phillips

Hon blir ny chef på Jernhusen

Personnytt

22 mars 2023

Jernhusen utser en ny chef för Marknad och Kommunikation, tillsättningen sker i samband med att bolaget adderar en ny funktion för marknad och kommunikation.

I samband med bolagets fortsatta utveckling och starten av flera stora projekt har ett behov av en organisationsförändring inom HR & Kommunikation blivit tydlig. En funktion inom marknad och kommunikation adderas till bolaget samtidigt som en ny funktion för HR etableras. Nuvarande Chef HR och Kommunikation lämnar Jernhusen i och med organisationsförändringen men bistår bolaget med sin HR kompetens i en övergångsperiod.

Cecilia Österholm med en gedigen kommunikations- och marknadsföringsbakgrund från bland annat AMF Fastigheter, Epicenter och Alecta Fastigheter, tillträder rollen som Chef för marknad- och kommunikation den första april 2023. Cecilia Österholm kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Jernhusen har påbörjat en förflyttning mot en än mer aktiv stadsutvecklare. Vi skapar stationsnära stadsdelar i flera av Sveriges största städer, det innebär många möjligheter och komplexa frågeställningar för bolaget som vi behöver möta med en fokuserad marknads- och kommunikationsavdelning. Det känns väldigt bra att få in Cecilia med hennes breda kompetens och långa erfarenhet av både marknad och kommunikation. Jag riktar ett stort tack till Henrik Fontin, Chef för HR & Kommunikation för hans insatser i bolaget de senaste åren, säger Kerstin Gillsbro, vd Jernhusen.

– Jernhusen är ett väldigt spännande bolag som är med och säkrar framtidens hållbara städer och resande. Jag ser verkligen framemot att tillsammans med bolagets kompetenta kollegor få fortsätta utvecklingen av Jernhusens varumärke och kommunikation, säger Cecilia Österholm.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se