Hon blir ny affärsområdeschef på HSB
Heléne Liljefors rekryteras till HSB Norra Stor-Stockholm. Foto: HSB

Hon blir ny affärsområdeschef på HSB

Personnytt

2 maj 2019

HSB Norra Stor-Stockholm rekryterar ny affärsområdeschef för ekonomisk förvaltning. Hon tillträder sin nya tjänst den 6 maj.

Heléne Liljefors har flera års erfarenhet inom Bonnierkoncernen där hon haft olika chefspositioner men också varit drivande i Bonniers digitala förändringsresa. Heléne kommer närmast från egen konsultverksamhet.

- Bygg- och fastighetsbranschen står inför stora förändringar de kommande åren. Vi ser att allt fler tjänster blir automatiserade och vi behöver ställa om verksamheten till att jobba mer digitalt. Mediabranschen ligger steget före oss och vi är jätteglada att Heléne kan ta med sig sina erfarenheter därifrån, säger Johnny Forsell, förvaltningschef HSB Norra Stor-Stockholm.

HSB Norra Stor-Stockholm har påbörjat ett långsiktigt förändringsarbete för att möta upp de ökade kraven på effektivisering, hållbara produkter och digitala tjänster inom förvaltningen. Heléne blir med sin bakgrund en nyckelperson i det arbetet.

- Efter många år i mediabranschen fick jag lära känna bygg- och fastighetsbranschen som konsult vilket var jätteroligt. Att få fortsätta det arbetet under ett starkt och välkänt varumärke med stora framtidsvisioner känns spännande, säger Heléne.

Under åren på Bonnier arbetade Heléne också med att ta fram samarbetsformer för de olika koncernbolagen.

- Alla kan inte uppfinna hjulet själva och att samverka mellan olika HSB-föreningar tror jag är en förutsättning för att vi ska hänga med inte minst inom digitaliseringen. Alla förändringar kräver resurser och jag ser fram emot att få vara med och fortsätta utvecklingen av förvaltningen, säger Heléne.

Heléne Liljefors tar över efter Arash Redstorm som nu träder in i en ny roll som medlemsansvarig på HSB Norra Stor-Stockholm. Heléne tillträder den nya tjänsten den 6 maj.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se