Hon blir ny affärschef på Svefa Foto: Svefa

Hon blir ny affärschef på Svefa

Personnytt

30 april 2019

Nu förstärker Svefa sin organisation med en Affärschef Fastighetsutveckling. Hon kommer närmast från Vencom Property Partners.

Hon har tidigare ansvarat för den strategiska och kommersiella utvecklingen av Bromma Blocks på Vencom Property Partners. Pauline har en gedigen bakgrund från fastighetsbranschen både internationellt och nationellt hos starka aktörer som KF Fastigheter, IKEA MOS, Inter IKEA och Centrumutveckling.

– Marknadens behov av kompetens som bland annat kan hantera komplicerade stadsutvecklingsprojekt ökar. Vi upplever att marknadsläget är rätt för att ytterligare fördjupa vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar, säger Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling Svefa.

– Vi är väldigt glada att Pauline med sin gedigna erfarenhet av både fastighetsutveckling och handelssegmentet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella expertkonsulter, avslutar Helena Dalhamn.

– Svefas konsulter och rådgivare är bäst-i-klassen och levererar dagligen verklig kundnytta. Det är otroligt roligt att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet i det spännande läge som Svefa befinner sig i, säger Pauline von Troil, Affärschef Fastighetsutveckling Svefa.

Pauline von Troil tillträder sin nya tjänst den 6 maj.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se