HOMEstate satsar med Balder och K-fast som ägare
Idag erbjuder HOMEstate företagslägenheter i attraktiva områden bland annat i Göteborg. Planen är att växa organiskt till allt fler orter.

HOMEstate satsar med Balder och K-fast som ägare

Bostäder

4 juni 2021

HOMEstate vill sätta en ny standard på möblerade företagslägenheter och satsar nu vidare inom segmentet med Balder och K-Fastigheter som ägare.

Att hitta fräscha och snyggt möblerade företagslägenheter kan vara en utmaning i bostadsbristens Sverige. Med de två stora fastighetsägarna K-Fastigheter och Balder i ryggen har uppstickaren HOMEstate snabbt etablerat sig på marknaden.

– Genom våra ägare har vi unik tillgång till bostäder i attraktiva områden. Vi kan styra över urval och inredning så att det passar våra kunder, säger Janina Väistö som är försäljningschef på HOMEstate.

Möblerade företagslägenheter var som helst i Sverige med genomgående hög standard, fräsch inredning och möbler i samma stil - det är HOMEstates  affärsidé.

Med de tre ägarna Balder, K-Fastigheter och rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup har man tagit fram ett helt nytt koncept för företagslägenheter.

– Genom våra ägare har vi en unik insikt i företagens behov av bostäder för personal som ska jobba på annan ort under kortare eller längre tid. Den rådande kompetensbristen innebär inte bara att svenska medarbetare rör på sig mellan olika orter. Vi ser också sett stort inflöde av expats som jobbar för internationella start-ups och de riktigt stora aktörerna inom IT, media och teknikutveckling, säger Janina Väistö.

I dag kan företaget erbjuda lägenheter i attraktiva områden i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg men eftersom ägarna har rikstäckande intressen så kommer expansionen att ske organiskt i takt med kundernas behov och efterfrågan, förklarar Mats-Erik Lidström som är VD för HOMEstate.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se