Herling ny chef för Savills transaktionsrådgivning – Jag ser fram emot att ta ansvaret för att driva och vidareutveckla Savills transaktionsrådgivning, säger Carolina Herling.

Herling ny chef för Savills transaktionsrådgivning

Personnytt

20 september 2021

Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning.

Savills har befordrat Carolina Herling till Head of Investment.

Carolina Herling har en civilingenjörsexamen i fastighetsekonomi från KTH, följt av drygt 15 års erfarenhet inom både fastighetsägar- och rådgivarsidan på bland annat Catella, Niam, SPG och Cushman & Wakefield.

Sedan 2018 har Carolina ingått i Savills transaktionsteam.

– Jag ser fram emot att ta ansvaret för att driva och vidareutveckla Savills transaktionsrådgivning. Våra uppdragsgivare gör sina bästa affärer tack vare vår professionella rådgivning och service. Mitt team består av tio drivna transaktionsrådgivare med olika talanger, profiler och personligheter. Vi är otroligt motiverade och kommer tillsammans bredda teamet ytterligare, säger Carolina Herling och fortsätter:

– I marknaden ser vi att konsolideringsvågen fortsätter och genererar dessutom betydande följdaffärer. Bostäder och logistik slår rekord efter rekord och vi ser också ökande volymer i kontorssegmentet till följd av den gradvisa återgången till kontoren och arbetsplatserna. Det finns med andra ord mycket att göra i marknaden.

– Det är riktigt kul att få befordra Carolina Herling till Head of Investment. Carolina har högsta förtroende både bland kollegor och i marknaden i övrigt. Därför har hon nu också fått ett starkt mandat att bygga vidare på Savills särställning inom transaktionsrådgivning, säger Niklas Samuelsson, VD för Savills Sverige.

Carolina Herling tillträdde sin tjänst den 15 september.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se