Hembla: Ny regionchef för Stockholm Norra – Hembla har gjort en fantastisk resa och satt upp tydliga fokusområden som jag tror på och vill jobba med, säger Daniel Sedighha Mattsson.

Hembla: Ny regionchef för Stockholm Norra

Personnytt

31 augusti 2021

Hembla har rekryterat Daniel Sedighha Mattsson som ny regionchef för Stockholm Norra.

I sin roll som regionchef kommer Daniel att ha det övergripande resultat- och budgetansvaret för regionen med fokus på att öka fastigheternas värde och att skapa en god och trygg boendemiljö för hyresgästerna.

Han tillträder den 11 oktober. Daniel är utbildad civilekonom och skattejurist och kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Tyresö Bostäder.

Han har tidigare jobbat som bland annat säkerhetschef på Familjebostäder och som avdelningschef på Securitas.

– Hembla har gjort en fantastisk resa och satt upp tydliga fokusområden som jag tror på och vill jobba med. Att Hembla prioriterar hög närvaro i sina områden, anställer medarbetare med stark lokal förankring, satsar på bosociala frågor och är en stabil och långsiktig ägare är viktigt för att skapa trygga och attraktiva bostadsområden, vilket jag brinner för, säger Daniel Sedighha Mattsson.

– Vi är jätteglada att ha rekryterat Daniel. Han har bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och god kunskap om våra områden. Hans engagemang för bosocialt arbete och trygghetsfrågor kommer också att vara väldigt värdefullt för oss, säger Mikael Röjdemark, förvaltningschef på Hembla.

I Hemblas region Stockholm Norra ingår områdena Rinkeby, Husby, Sollentuna, Uppsala, Märsta, Bro, Västerås, Köping och Arboga. Här finns 7 156 av Hemblas lägenheter samt cirka 60 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se