Heimstaden kan bli årets fastighetsbolag bostad

Heimstaden kan bli årets fastighetsbolag bostad

Fastighetsgalan

18 november 2020

Hemistaden är  nominerade som Årets fastighetsbolag bostad, vinnaren utses på fastighetsgalan i början av 2021. 

Årets Fastighetsbolag Bostad är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt

 Patrick Hall VD på Hemistaden kommenterar nyheten. 

Hur känns det att vara en av de nominerade?

- Det känns kul att bli nominerade på nytt, ett kvitto på att vårt arbete med att förenkla och förgylla livet genom omtänksamma boenden har en positiv inverkan. Vi är stolta över att göra en skillnad och uppskattar att det blir uppmärksammat. 

Varför tror ni att ni är ett av de nominerade bolagen

- Genom att driva förvaltningen i egen regi håller våra tjänster mot kund en hög standard och genom att våra värderingar genomsyra hela verksamheten särskiljer vi oss på ett positivt sätt. Vi arbetar långsiktigt för att skapa värde för våra kunder och för att bidra till en hållbar och inkluderande samhällsutveckling.

Hur ser ni på året som varit?

- Covid-19 påverkar människors liv och vår högsta prioritet är våra kunder och anställdas hälsa och säkerhet. Heimstaden har trots omständigheterna klarat sig bra, operativt är vakanserna på stabila, låga nivåer i hela portföljen, vilket är ett bevis på bostadsfastighetens motståndskraft under dessa oroliga tider. Blickar vi framåt är vi optimistiska, vår starka organisation och robusta balansräkning gör oss väl positionerade för fortsatt hållbar tillväxt.

Av Jörgen Hallström

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se