Heba anställer expert på hyresrätt
Bild: Pixabay

Heba anställer expert på hyresrätt

Personnytt

5 december 2022

Heba har förmånen att stärka verksamheten med en bolagsjurist som är expert på hyresrätt. Haymanot Wachtmeister har doktorerat i hyressättning. I mitten av januari börjar hon sin anställning på Heba.

Idag arbetar Haymanot Wachtmeister som General Counsel och COO på startupbolaget Songsay Media Group från Draknästet, samt med rådgivning inom hyresrätt och fastighetsrätt. På Heba kommer hon driva rättsliga hyresärenden, stötta vid hyresförhandlingar samt stötta ledningsgruppen med affärsutveckling.

- Jag är väldigt glad över rekryteringen av Haymanot. Hon blir ett starkt och viktigt tillskott för Hebas redan starka organisation, säger Patrik Emanuelsson.

- Heba har ett stort bostadsbestånd på Sveriges viktigaste marknad och befinner sig i ett expansivt skede. Jag förväntar mig att det kommer bli omväxlande och högt tempo. Eftersom jag är lagd åt det entreprenöriella hållet, ser jag stora möjligheter att bidra till det ständigt pågående bolagsbygget. Jag har också ett stort förtroende för den kompetenta och teknikvänliga bolagsledningen, den platta organisationsstrukturen och den enorma branschkompetens som Hebas medarbetare besitter, säger Haymanot Wachtmeister.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se