Han tar över på Thon Property VD, Thon Property: Mathias Svensson Foto: Thon Property

Han tar över på Thon Property

Personnytt

11 november 2019

Thon Property rekryterar internt när organisationen får ny VD och nu står det klart vem som tar över Olav Thon Gruppens svenska division.

Thon Propertys ekonomichef, Mathias Svensson, tar ett nytt kliv i organisationen och tillträder rollen som VD för Thon Property.

– Det är med stor glädje vi har möjligheten att presentera Mathias Svensson som ny verkställande direktör för Thon Property. Vi sätter stort värde på att kunna rekrytera internt till denna viktiga position. Vi värdesätter Mathias färdigheter i kombination med hans erfarenheter och goda insyn i Thon Property säger Ole Christian Hallerud, Vice Koncernchef i Olav Thon Gruppen.

Mathias Svensson har varit med på resan sedan uppstarten 2015 när Olav Thon Gruppen etablerade sitt kontor i Stockholm för att hantera den växande svenska köpcentrumdivisionen.

– Det är naturligtvis en väldigt spännande utmaning och en stor ära att ta positionen som VD. Att jag varit med sedan starten och fått möjligheten att vara med och utveckla Thon Property är så klart till stor fördel när jag tar mig an de nya arbetsuppgifterna.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se