Han blir ny vd för Akelius

Han blir ny vd för Akelius

Personnytt

20 maj 2020

Ralf Spann efterträder Pål Ahlsén som ny VD. Ny Head of Europe blir Jordan Milewicz.

Ralf Spann, började arbeta på Akelius för fjorton år sedan. Ralf blev Head of Berlin, Head of USA, och är idag Head of Europe.

Ralf Spann:

- Pål är på många sätt en sann förebild och mentor. Pål bidrog till en inspirerande och tillitsfull arbetsmiljö. Hans ständiga strävan efter förbättring och hans inställning till livslångt lärande är unikt. Tillsammans säkerställer vi en smidig övergång. Jag ser fram emot att leda Akelius tillsammans med mitt team mot nya mål.

Jordan Milewicz är för närvarande Head of Property and Business Department.

Jordan har arbetat på Akelius sedan 2008, när han började som Asset Manager i München och kort därefter blev Head of Southern Germany.

2011 flyttade han till Kanada för att arbeta med att utveckla Akelius förvaltning i Toronto och Montreal. 2015 blev Jordan Head of US. 2016 flyttade han tillbaka till Berlin som Head of Property and Business Department.

- Det är dags att få tillbaka Jordan till förvaltningen. Regionen Europa kommer att dra nytta av hans stora erfarenhet från Nordamerika och som Head of Property and Business Department. Regionen Europa är i goda händer, säger Ralf Spann.

Jordan Milewicz:

- När jag fick samtalet, kände jag mig hedrad och stolt över att Ralf har förtroende för mig att leda regionen som han så framgångsrikt har lett de senaste åren. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, både från förvaltningen och andra avdelningar, för att vidare utveckla Region Europa.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se