Han blir ny utvecklingschef på Hembla Foto: Pixabay

Han blir ny utvecklingschef på Hembla

Personnytt

20 maj 2019

Fastighetsägaren utser nu en ny chef för stadsutveckling. Posten innebär ett övergripande ansvar för utvecklingen av fastigheter och stadsdelar.

Bolaget har beslutat att utse Luigi Fallai till chef för stadsdelsutveckling. I den nyinrättade rollen får han övergripande ansvar för att hålla ihop utvecklingen av de stadsdelar där bolaget äger och förvaltar fastigheter.

Luigi Fallai har arbetat i bolaget sedan år 2015 i rollen som affärs- och fastighetsutvecklare. Han är i grunden utbildad arkitekt vid IED (Istituto Europeo di Design), Milano och har tidigare bland annat arbetat på Unibail-Rodamco-Westfield, IKEA Kanada & Sverige.

Svein Erik Lilleand, vd på Hembla, kommenterar:

- Vi är ett långsiktigt bolag med en vision om att skapa levande stadsdelar där hyresgästen är i fokus. Ett helhetstänk för hur vi utvecklar varje stadsdel vad gäller upprustning, nyutveckling, social hållbarhet och kommersiella lokaler är viktigt för att vi ska kunna uppnå vår vision. Samordningen av alla dessa olika delar kräver en kunnig och erfaren person som kan hålla ihop och driva arbetet framåt. Luigi har stor erfarenhet av frågor som rör stadsdelsutveckling och han kommer att ha en nyckelroll i Hemblas utveckling framöver.

Luigi Fallai tillträder den nya tjänsten under maj 2019.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se