Han blir ny IR-chef på Peab
Foto: Peab

Han blir ny IR-chef på Peab

Personnytt

2 december 2019

Han kommer närmast från Folksam där han varit chef för nyhetsredaktionen på Koncernkommunikation och ansvarig för den finansiella kommunikationen.

– Jag är mycket glad över att Juha Hartomaa blir en del av Peab. Med Juhas gedigna erfarenheter fortsätter vi att vässa vår kommunikation, inte minst på finansmarknaden, säger Niclas Winkvist, CFO på Peab.

Som chef för Peabs investerarrelationer kommer Juha Hartomaa att rapportera till CFO Niclas Winkvist och även arbeta nära bolagets kommunikationsverksamhet och kommunikationsdirektör Camila Buzaglo.

– Det är mycket som känns rätt med Peab. Jag attraheras både av synen på investerarrelationer som en viktig pusselbit i företagets totala kommunikation och av bolagets starka kärnvärden, affärsmodell med fyra samverkande affärsområden samt den starka lokala närvaron. Det ska bli spännande att få bidra till arbetet med Peabs viktiga verksamhet och utveckling som samhällsbyggare i Norden, säger Juha Hartomaa.

Innan Folksam har Juha bland annat arbetat som kommunikationsrådgivare på Intellecta Corporate och Hill+Knowlton Strategies, och dessförinnan inom affärsjournalistik.

Juha Hartomaa tillträder tjänsten som IR-chef på Peab den 1 mars 2020.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se