Han blir ny ekonomichef på Stendörren Foto: Pixabay

Han blir ny ekonomichef på Stendörren

Personnytt

11 november 2019

Han kommer att efterträda Magnus Sundell, som enligt pressmeddelande från den 4 juni 2019, kommer att lämna Stendörren Fastigheter.

Stendörren Fastigheter har utnämnt Per-Henrik Karlsson till ny Ekonomidirektör med tillträde den 1 januari 2020. Per-Henrik kommer att efterträda Magnus Sundell, som enligt pressmeddelande från den 4 juni 2019, kommer att lämna Stendörren Fastigheter. Per-Henrik kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Per-Henrik är sedan snart ett år Redovisningschef på Stendörren Fastigheter och kommer närmast från en roll som Head of Nordic Accounting & Financial Control på NREP. Dessförinnan har Per-Henrik bland annat arbetat för Aberdeen Standard Investments som nordisk CFO och medlem i ledningsgruppen för en av deras fastighetsfonder samt som auktoriserad revisor på Ernst & Young.

- Det känns väldigt roligt att välkomna Per-Henrik till vår koncernledning och extra kul att vi har lyckats hitta en intern efterträdare till Magnus med en stark och relevant bakgrund, säger Mikael Nicander, VD.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se