Han blir ny chef på Grant Thornton
Björn Öhrman blir kontorschef på Grant Thornton i Örebro. Foto: Grant Thornton

Han blir ny chef på Grant Thornton

Personnytt

23 augusti 2018

Om några veckor tillsätter Grant Thornton en ny kontorschef för en av bolagets mest växande regioner.

 

Från och med den 1 september blir Björn Öhrman ny kontorschef för Grant Thornton i Örebro. Björn har arbetat sju år inom Grant Thorntons skatteavdelning, bland annat som gruppchef. Han har bred erfarenhet av rådgivning till entreprenörer och ägarledda företag.

Örebro står för Sveriges största befolkningsökning utanför de tre storstadsregionerna. Det finns över 13 000 företag i olika storlek och varje år startas mer än 900 företag. Avancerad industri samsas med kvalificerad tjänsteproduktion och högteknologisk forskning. Samtidigt är logistik, besöksnäring, handel, IT, media och kommunikation på frammarsch och expanderar kraftigt. Mycket av tillväxten drivs av entreprenörsledda företag, som Grant Thornton primärt riktar sig mot.

– Örebro har många expansiva ägarledda företag och entreprenörer och jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att stötta och utveckla det lokala näringslivet. Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi erbjuder fullservice inom redovisning, revision, skatt och övrig rådgivning, då det är viktiga områden för framgång, säger Björn Öhrman, kontorschef på Grant Thornton i Örebro.

Under de senaste fyra åren har tillväxten för Grant Thornton i Örebro varit stark med en omsättningsökning från 51 till 68 miljoner kronor.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se