Han blir ny chef på Forsen Lage Backlund, ny HR-chef på Forsen. Foto: Forsen

Han blir ny chef på Forsen

Personnytt

11 december 2019

Forsen har sedan den 1 december ny HR-chef. Lage Backlund har erfarenhet av utvecklingsinriktat HR-arbete inom en rad olika branscher och befattningar.

– Forsen har en stark och positiv kultur. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla Forsen som bolag och arbetsplats, säger Lage Backlund, HR-chef Forsen.

Lage kommer närmast från Wise Consulting, där han jobbat som konsult under sex år, med interims- och projektuppdrag i en rad olika branscher. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Zacco, Sveriges Riksbank och Fastighetsverket. Lage har bred erfarenhet från affärsnära HR-arbete, förändringsledning och att utveckla organisationer, ledare och medarbetare.

– Det finns redan mycket bra på plats hos Forsen som jag ska fortsätta förvalta. Jag ser fram emot att få lära känna alla medarbetare och att få utveckla Forsen på den fortsatta tillväxtresan, säger Lage.

– Vi kommer att behöva en HR-chef som Lage, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Han kommer att kunna guida oss framåt när vi står inför både tillväxt och andra förändringar. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer Lage bli en värdefull medarbetare.

Lage Backlund började den 1 december 2019 och ingår i Forsens ledning.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se