Han blir ny affärsområdeschef på Lundberg
Foto: Fastighets AB L E Lundberg

Han blir ny affärsområdeschef på Lundberg

Personnytt

19 juni 2019

Fastighets AB L E Lundberg har utsett en ny affärsområdeschef Handel. Han tar vid efter regionchef Christian Claesson som innehar rollen som t.f. affärsområdeschef.

- Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med mina medarbetare, fortsätta stärka Lundbergs erbjudande inom Handel, säger Jimmy Ekström. Att bedriva utvecklingsarbetet nära våra kunder och vara snabbfotade, utan att tumma på vårt långsiktiga fokus, tror jag är nyckeln till vår fortsatta framgång. Det är en spännande utmaning och jag är övertygad om att vi har alla förutsättningar att lyckas, fortsätter han.

Jimmy arbetar för närvarande som marknadsområdeschef Jönköping på Lundbergs och har tidigare erfarenhet från segmentet Handel där han 2016 startade sin karriär som uthyrare.

- Vi är väldigt glada att Jimmy har tackat ja till tjänsten som affärsområdeschef Handel, säger Christian Claesson, regionchef Öst. Handeln står inför stora utmaningar, med många och snabba förändringar, och Jimmy har precis den kompetens, ledaregenskaper samt stora engagemang som vi behöver för att hänga med i utvecklingen, avslutar Christian.

Jimmy Ekström tillträder tjänsten 1 september 2019.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se