Han blir ny affärschef för Diös
Foto: Diös Fastigheter

Han blir ny affärschef för Diös

Personnytt

16 augusti 2018

Den 1 september tillträder Johan Fryksborn som ny affärschef för Diös i Östersund/Åre. Han har tidigare jobbat som uthyrare i bolaget och kommer från och med nu, genom fortsatt fokus på stadsutveckling, leda teamen i Östersund/Åre.

Som tidigare kommunicerats förstärker Diös också sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller där Malin Runberg (nuvarande affärschef för Diös i Östersund/Åre) blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder också sina nya roller den 1 september.

- Det känns riktigt bra att få förtroendet att bli affärschef för Diös i Östersund och Åre. Vårt fokus är stadsutveckling och det finns en stor tillväxtpotential både i Östersund och Åre. Jag ser fram emot att få leda våra kompetenta team i våra kommande satsningar, säger Johan Fryksborn, tillträdande affärschef, Diös Östersund/Åre.

– Det är viktigt att våra medarbetare har möjlighet att gå vidare inom bolaget på nya positioner. Johan har alla de egenskaper som krävs för att vara affärschef för Östersund och Åre. Det handlar om ständig utveckling av både teamen och vår affär. Nu önskar jag Johan lycka till i sin nya roll, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se