Han blir bostadschef på Citycon

Han blir bostadschef på Citycon

Personnytt

19 maj 2020

Rollen är helt ny och en viktig del i förverkligandet av Citycons strategi att utveckla blandade centrummiljöer.

Kaveh Feliciano har rekryterats som bostadsutvecklingschef på Citycon och kommer att ansvara för Citycons bostadsutvecklingsprojekt i Norden.

Kaveh kommer att tillträda sin tjänst i augusti 2020. 

Kaveh är för närvarande gruppchef på ALM Equity och har 10 års erfarenhet inom fastighetsutveckling med flera genomförda projekt bakom sig. Hans kompetenser innefattar bland annat investeringsanalys och utvärdering av genomförbarhet av projekt ur teknisk och ekonomisk synvinkel.

– Vi är glada att kunna välkomna Kaveh till vårt nordiska utvecklingsteam. Hans erfarenhet och expertis av att utveckla bostadsfastigheter blir ett utmärkt komplement till vårt nuvarande team, säger Erik Lennhammar, Chief Development Officer på Citycon.

– Detta är ett viktigt steg i vår strategi att utöka bostadsdelen i vår fastighetsportfölj. Våra centrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av handel, livsmedel, hälsovård och tjänster. Genom att addera högkvalitativa bostäder till dessa platser kommer vi att skapa värden både för samhället och våra investerare, säger F. Scott Ball, vd och koncernchef på Citycon.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se