Halva Engelbrekt nu uthyrt Engelbrektsgatan, Göteborg. Visionsbild. Gajd.

Halva Engelbrekt nu uthyrt

Uthyrning

20 januari 2023

Fastigheten på Engelbrektsgatan 69-71, mitt i centrala Göteborg, byggs om och byggs på. Hela fastigheten byggs dessutom om interiört. Fastigheten är nu uthyrd till 50 % och inflyttning sker under hösten/vintern 2023.

- Innan årsskiftet var fem nya kontrakt tecknade. I vår dialog med kommande hyresgäster har de främst lyft fram möjligheten att kunna anpassa sin kommande arbetsplats och den centrala placeringen med mycket bra kommunikationer, som anledninar till att de vill bli en av eleganta Engelbrekts nya hyresgäster, säger Krister Andersson, fastighetsförvaltare hos fastighetsägaren GöteborgsLokaler.

Det finns ännu chans för fler hyresgäster att flytta in. 3 400 kvadratmeter finns kvar. Idag finns lediga ytor från våning 5-10 och storlekar mellan 265-542 m2/våning. Våningarna är flexibla och lokalerna kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

I uthyrningen har GöteborgsLokaler arbetat tillsammans med flera mäklare för att hitta bra matchningar mellan lokalsökande och fastighetsägare. Bland de som tecknat avtal finns fastighetsbolag, it-företag och juristbolag.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se