HA Bygg bygger radhus åt Mariastaden Projekt Ett av de två bostadsprojekten HA Bygg ska uppföra är Brf Daggkåpan i Ranagård, Halmstad.

HA Bygg bygger radhus åt Mariastaden Projekt

Bostäder

12 oktober 2021

Mariastaden Projekt AB och HA Bygg AB skriver totalentreprenadkontrakt för två radhusprojekt i södra Sverige.

Ekeblad Bostad AB och Sjöstedt förvaltning AB utgör tillsammans Mariastaden Projekt AB. Mariastaden Projekt gör i huvudsak Ekeblad Bostads bostadsprojekt i hela region syd.

Nu har Mariastaden Projekt tecknat avtal med HA Bygg för två projekt. HA Bygg ska på totalentreprenad uppföra 18 radhus i Ranagård, Halmstad och 15 radhus i skånska Klippan.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat kontrakt med HA Bygg för projekten i Klippan och Ranagård i Halmstad. HA Bygg är ett seriöst och flexibelt företag och vi är övertygade om att de kommer klara av våra krav på en väl fungerande totalentreprenad och kvalitetssäkrad eftermarknad mot våra bostadsköprare. Vi ser fram emot ett gott samarbete i de båda projekten som vi bedömer kommer att byggstartas i början på 2022, säger Johan Sjöstedt, VD i Sjöstedt Förvaltning.

– Det är första gången som HA Bygg bygger åt Mariastaden Projekt och vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att bygga dessa två projekt, säger Håkan Holmberg, affärschef och VD i HA Bygg.

Brf Daggkåpan kommer uppföras i Ranagård, Halmstad. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb.

Brf Klippan kommer uppföras i Klippan, bland fina grönområden och lekplatser, ca en kilometer från Klippan centrum.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se