Gymjätten tar plats i Koppartråden

Gymjätten tar plats i Koppartråden

Uthyrning

22 mars 2023

Nordens ledande gymkedja etablerar sitt nya huvudkontor i Koppartråden i Skandia Fastigheters område Fabriksparken.

I Koppartråden välkomnas de 90 medarbetarna på SATS av öppna ytor, mötesrum och ett stort antal mindre fokusrum för ostört arbete. En lokal i ett plan med industrikänsla och enorma ljusinsläpp ger medarbetarna ännu bättre förutsättningar för gemenskap och samarbete.

– Tidigare fick vi springa upp och ner i interntrappor, säger Anna Raftheim, HR Manager SATS Sverige. på SATS. Visserligen gillar vi ju att röra på oss men det blir fantastiskt härligt att få till en gemenskap på ett annat sätt nu när vi ska sitta på ett våningsplan i stället för fyra. Här kan vi också bygga in vårt varumärke i kontoret på riktigt. Alla – både medarbetare och besökare - ska känna sig hemma hos SATS.

I Fabriksparken får SATS bra förutsättningar att just känna sig som hemma. Området växer löpande fram till Sundbybergs nya oas som sjuder av aktivitet. Under det senaste året har bland annat uppskattade food truck-events, padelturneringar och olika lokala marknader anordnats här. Hälsofokuset går hela vägen in i byggnaden och det tummas inte på miljöaspekterna. Koppartråden är certifierad för goda hälsoegenskaper enligt Well Core och för miljöprestanda enligt BREEAM Very Good. I utvecklingsprojektet gjordes en återbruksinventering så att tidigare använda partier och annat byggnadsmaterial kan återbrukas i framtida projekt.

– Hälsa är ett av de områden som ligger oss allra varmast om hjärtat, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter. Det vittnar såklart Well Core-certifieringen om, men att SATS väljer Koppartråden som arbetsplats tar oss ytterligare ett steg längre. Vi hoppas kunna göra många hälsosamma aktiviteter tillsammans, både för våra hyresgäster och för området i stort.

Inflyttning är beräknad till 1 december 2023.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se