Gunnar Hagman tillträder som affärsutvecklingsdirektör för Skanska Sverige Gunnar Hagman tillträder positionen som affärsutvecklingsdirektör den 1 september.

Gunnar Hagman tillträder som affärsutvecklingsdirektör för Skanska Sverige

Personnytt

3 september 2013

Gunnar Hagman blir ny affärsutvecklingsdirektör för Skanska- marknad, gröna affärer samt kommersiell projektutveckling samlas i ett område.

Gunnar Hagman kommer att som affärsutvecklingsdirektör i Skanska Sverige ansvara för områdena Grön affärsutveckling, Projektutveckling kommersiellt samt Marknad.

“Det känns bra att vi nu kraftsamlar för att få maximal utväxling på våra gröna satsningar och vårt kund- och marknadsarbete för att förstärka vår position som det ledande byggföretaget. Jag är glad att välkomna Gunnar i ledningsteamet. Han har många gånger bevisat sin förmåga att skapa nya affärsmöjligheter och goda resultat”, säger Pierre Olofsson, VD Skanska Sverige.

“Jag ser stora möjligheter att kunna spetsa vårt erbjudande genom mer projektutveckling och grönare affärer. Det är en mycket stimulerande uppgift som jag ser fram emot”, säger Gunnar Hagman.

Faktaruta

Gunnar Hagman har sedan december 2011 lett Skanska AB:s arbete för att stärka bostadsutvecklingsverksamheten i Norden och har innan dess haft en lång rad ledande positioner inom Skanska. Bland annat som regionchef för Asfalt och Betong Syd, Hus Syd och Projektutveckling Kommersiellt.

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Skanska,

För övrig information, kontakta:

Gunnar Hagman, Affärsutveckling Skanska Sverige Tel: 010 448 34 87, Email: gunnar.hagman@skanska.se