Gunilla Öhman ny ledamot i Titanias styrelse – Jag är imponerad av Titanias affärsmodell och deras sätt att jobba, säger nyblivna styrelseledamoten Gunilla Öhman.

Gunilla Öhman ny ledamot i Titanias styrelse

Personnytt

4 maj 2021

Gunilla Öhman har valts in som ny styrelseledamot i snabbväxande Titania som förbereder börsintroduktion.

Gunilla Öhman är civilekonom och har en lång karriär inom finans och kommunikation. Bland annat som kommunikationschef på SEB och Riksbanken. Numera är hon konsult och ägare av konsultfirman Carrara Communication. Hon jobbar som IR-konsult åt bland andra NCAB och Nimbus och som styrelsemedlem i Atvexa och Fasadgruppen. 

Gunilla Öhman kommer att ges teckningsoptioner inom ramen för ett aktieoptionsprogram och kommer därigenom att ha ägarintresse i Titania.

Einar Janson, vd och majoritetsägare i Titania:

– Det känns roligt att välkomna Gunilla till bolaget. Med hennes kunnande och erfarenhet av bl a investor relations-frågor i noterad miljö får vi in en viktig pusselbit i uppbyggnaden av styrelsen inför företagets förestående börsintroduktion.

Gunilla Öhman:

– Jag är imponerad av Titanias affärsmodell och deras sätt att jobba. Det är en kombination av smartness och ödmjukhet. Tingstorget i Alby som exempel visar verkligen hur fint man kan modernisera miljonprogrammet. Det är både snyggt, hållbart och en riktigt attraktiv boendemiljö. Titania har ett sätt att jobba som också gör byggnationen effektiv och därmed prisvärd. Jag ser fram emot att stötta Titanias väg till börsen.

Övriga styrelseledamöter i Titania är Knut Pousette, ordförande, Einar Janson, huvudägare och grundare, Mats Janson och Nikan Ghahremani.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se