Götenehus säljstartar i Helsingborg
Bild: Götenehus

Götenehus säljstartar i Helsingborg

Bostäder

25 november 2022

I Rydebäcks nya bostadsområde Månsgård, planerar Götenehus att bygga ett femtiotal bostäder. Första etappen består av 29 radhus i bostadsrättsform. I onsdags startades försäljningen genom en VIP-säljstart för de som tidigare anmält sitt intresse för projektet.

I första etappen kommer Götenehus att bygga 29 radhus i två plan med en boyta mellan 106 och 113 kvadratmeter. I etapp två kommer ytterligare 19 radhus att byggas.

- Bostäderna är omsorgsfullt ritade för att passa in i området förklarar Magnus Cederberg, projektutvecklare på Götenehus. Dessutom är läget svårslaget, från Månsgård tar du dig snabbt med cykel till Rydebäck centrum och det finns goda förbindelser både till Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamn.

Det attraktiva läget gör att intresset, trots en avvaktande marknad, är stort. I onsdags hölls en VIP-säljstart för de som tidigare anmält sitt intresse, där ett trettiotal personer deltog. Dessa får nu förtur att reservera en bostad innan den officiella säljstarten den 29 november, då bostäderna släpps på Hemnet via mäklarbyrån Våningen & Villan.

Byggstart planeras till våren 2023 och inflyttning hösten 2024.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se