Grönt ljus för Nordrs Haga Palett Verde
Nordr går vidare med projektet Haga Palett. Nu med det gröna huset med ytterligare 74 lägenheter.

Grönt ljus för Nordrs Haga Palett Verde

Bostäder

28 mars 2022

Efter stark försäljning släpper Nordr ytterligare 74 bostäder i projektet Haga Palett, denna gång i Haga Palett Verde – det gröna huset - med inflytt 2024.

Utvecklingen av Hagastaden, som binder samman stenstaden i Stockholm med södra Solna, fortsätter.

Nordr är en av de dominerande aktörerna i Hagastaden med över 350 sålda bostäder i området de senaste åren.

– Haga är ett fantastiskt spännande område där det pågår ett banbrytande arbete med att knyta samman Solna och Stockholm i en dynamisk stadsdel. Vi är glada över möjligheten att få vara med och sätta vår prägel, säger Pål Aglen, tillförordnad koncernchef.

Projektet Haga Palett ligger i den södra änden av Solnavägen och innehåller totalt 350 fördelade i etapper. Den första etappen säljstartades i fjol och har endast ett fåtal lägenheter kvar. Förutom närheten till både Stockholms innerstad och Solna Centrum har projektet genomgående hög inredningsstandard, ljusa bostäder och vidsträckt utsikt, särskilt från den gemensamma takterrassen.

– Vi ser att många vill bo i Hagaområdet. Läget är attraktivt med närhet till stadens puls, goda kommunikationer – som blir än bättre med den nya tunnelbanan - och till Hagaparkens grönska, säger Åsa Lagerlöf, säljchef för Nordr i Stockholm.

De kvarvarande bostäderna i Haga Palett omfattar 1-5 rum och kök (27-112 kvm). Samtliga lägenheter har kostnadsneutrala stilval, externa förråd och för de som behöver finns garage i huset. Flera av lägenheterna har genomgående planlösning, fönster i flera väderstreck och egna terrasser.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se