Grant Thornton får nytt Malmökontor Foto: Skanska

Grant Thornton får nytt Malmökontor

Uthyrning

14 februari 2018

Bolaget flyttar in i Skanskas Aura, Citadellsstadens första kontorshus, våren 2019.

 

Citadellsstaden är ett nytt område på Universitetsholmen i Malmö som bjuder på en möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats.

I kvarteret byggs kontor, bostäder, förskola och butiker. Få stadsdelar i Malmö har haft en så intensiv utveckling som Universitetsholmen. Med Malmö Universitet och flera byggnader utvecklade av Skanska som Hovrätten, Malmö Live och Studio präglas området idag av en spännande mix av studenter, startups, entreprenörer, kultur och näringsliv.

Skanska utvecklar nu kontorshuset Aura som med sin tydliga arkitektoniska profil, rymliga terrasser och gyllene tak sätter en elegant prägel på västra Universitetsholmen.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Grant Thornton till Aura och ser fram emot att tillsammans skapa attraktiva arbetsplatser. Med sin utmärkande arkitektur blir Aura ett naturligt blickfång i Malmös nya stadsdel Citadellstaden. Här finns allt som behövs på bekvämt avstånd, säger Jessica Andersson, Skanska Öresund.

Skanska välkomnar Grant Thornton till Aura, där de att kommer hyra hela plan 5 som erbjuder en härlig terrass med utsikt över Slottsparken och Malmös cityliv.

– Vi ser fram mot en flytt till Aura där vi kommer att kunna fortsätta att utveckla vår verksamhet, erbjuda en attraktiv arbetsplats samt en spännande mötesplats för våra kunder och samarbetspartners, säger Boel Hansson, Grant Thornton.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se