Grant Thornton expanderar i Karlstad Foto: Grant Thornton

Grant Thornton expanderar i Karlstad

Personnytt

13 april 2018

Ett växande lokalt näringsliv är en av anledningarna till att Grant Thornton väljer att satsa i staden.

 

Det är nu klart att Grant Thornton rekryterar totalt sex medarbetare från Fridhs Revisionsbyrå AB. Det innebär att Grant Thornton i Karlstad närmar sig 50 medarbetare och får en förstärkt position på marknaden.

- Vi ser Karlstad som en attraktiv region med många spännande och snabbväxande entreprenörsföretag. I takt med att våra kunder växer ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster, främst inom outsourcing av ekonomihantering. Därmed ser vi ett behov av fler rekryteringar av duktiga rådgivare och redovisningskonsulter, säger Marianne Widström, kontorschef på Grant Thornton i Karlstad.

Genom rekryteringen från Fridhs Revisionsbyrå AB förstärks verksamheten med ytterligare sex medarbetare inom ekonomi- och konsulttjänster med fokus på affärsrådgivning, redovisning, ekonomi- och löneadministration.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och är glada att förstärka vårt team med duktiga medarbetare och expertkompetens. Detta gör att vi kan fokusera ytterligare på att utveckla våra tjänster och stärka det lokala näringslivet, säger Marianne Widström.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se