Previous Next

GoCo nominerade till World in Property Award

Fastighetsgalan

7 oktober 2019

Nomineringen till World in Property Award är i full gång och vi kan nu stolt presentera GoCo Health Innovation City som ett av de nominerade projekten.

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag eller ett projekt som de tycker utmärker sig lite extra. Nu kan vi stolt presentera GoCo Health Innovation City som ett av de nominerade projekten.

– Det känns väldigt trevligt att vara nominerade. Vi är många som samarbetar kring utvecklingen av GoCo Health Innovation City och vi jobbar hårt för öka innovationstakten inom life-science och hälsosektorn så att människor i slutänden kan få ett friskare liv. Att vara nominerade sporrar oss att jobba ännu hårdare, säger Peder Wahlgren, ceo på GoCo Development.

– Att vinna skulle naturligtvis göra oss väldigt stolta, men det skulle vara också vara ett kvitto på att vi är på rätt väg och att vår arbetsmodell med samskapande stadsutveckling fungerar bra. Om vi vinner så tror vi att det kan hjälpa oss att få ännu fler att ansluta sig till vårt innovationskluster, fortsätter han.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se