Gina Tricot flyttar in i Pallashuset Gina Tricot hyr 525 kvadratmeter i Pallas Shopping i centrala Borås. Flera nya hyresgäster är på gång.

Gina Tricot flyttar in i Pallashuset

Uthyrning

14 januari 2022

Ett nytt hyresavtal har tecknats mellan Gina Tricot och Pallas Shopping, som ligger i Borås och ägs av Cernera tillsammans med Järngrinden.

Den populära butikskedjan kommer att flytta in på 525 kvadratmeter på entréplan där de bland annat får sällskap av JoelJolina, Balthazar, {Be-bar} och Rituals.

Pallas Shopping ligger mitt i Borås centrum längs Viskan och erbjuder förutom shopping också mat, upplevelser, parkering och bostäder.

Huset besöks av runt 1,4 miljoner personer årligen.

– Gina Tricots butikskoncept har utvecklats och digitaliserats det senaste året, detta vill vi kunna erbjuda i Borås centrum. Pallas har ett perfekt läge för våra kunder och nysatsningen som fastighetsägarna gör i fastigheten tilltalar, säger Ted Boman, VD Gina Tricot.

Lars Angwald, VD på Cernera, är nöjd med Gina Tricots etablering i Pallashuset:

– Vi försöker utforma innehållet i Pallashuset för att det ska passa flera olika målgrupper och för att besökarna ska kunna besöka huset ofta och länge. Gina Tricot är ett perfekt tillskott i mixen av handel som vi tror kommer att bidra positivt till det redan stora besöksflödet. Vi för dialog med flera intressanta butiker och Gina Tricot är den första av ett flertal som vi kommer att välkomna till huset inom kort.

Gina Tricot flyttar in sina nya lokaler i september.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se