Gamingcenter öppnar nytt i Sundsvall

Gamingcenter öppnar nytt i Sundsvall

Uthyrning

29 november 2023

Snart öppnar en urban mötesplats för spelentusiaster i Stenstan. Sundsvallsbaserade Gibb1 etablerar ett drygt 230 kvadratmeter stort gamingcenter i fastighetsägaren Diös lokaler på Thulegatan.

Bakom Gibb1 står entreprenörerna Elias Slagbrand och Holger Hjältman. De öppnade sitt första gamingcenter i Birsta City i somras och satsar nu vidare i Stenstan. Den nya adressen blir Thulegatan, där de får två entréer till sin lokal – en från Sjögatan och en från Thulegatan. Diös och Gibb1 har tecknat ett Pop up-hyresavtal, med ambitionen att gamingcentret ska bli ett permanent inslag i stadsbilden.

– Det känns roligt att välkomna Gibb1 till Stenstan av flera anledningar: dels möjliggör vi för unga, lokala entreprenörer att vidareutveckla sitt koncept, och dels skapas det en ny mötesplats som framför allt attraherar en yngre målgrupp. Med Slappy Curb tvärs över gatan, NORMAL’s öppning i vår och Gibb1’s gamingcenter formar vi ett ungdomligt och dynamiskt kvarter, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös.

– Det finns en stark gemenskap i E-sportscommunityt och syftet med vårt gamingcenter är att främja det genom högklassiga spelupplevelser i en social miljö. I vår nya lokal i stan får vi lite större yta och egen entré, vilket gör att vi kommer att kunna erbjuda längre öppettider och fler roliga event. Vi är glada över samarbetet med Diös och ser fram emot öppning i december, säger Elias Slagbrand och Holger Hjältman, grundare, Gibb1.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se