Fullt uthyrt hos Castellum

Fullt uthyrt hos Castellum

Uthyrning

19 november 2020

Brunna är logistiknavet som lockat allt fler bolag i Stockholmsområdet, och Castellums stora byggnad på Mätarvägen 45 är nu fullbelagd av nöjda hyresgäster.

– Det känns fantastiskt bra att vår satsning gjort succé trots pandemi och osäkra tider, säger Martin Bjöörn, VD för Castellum Region Stockholm-Norr.

Brunna är ett modernt och snabbväxande företagsområde i Upplands-Bro kommun med nära anslutning till E18. Stora välrenommerade bolag som ICA, Swedish Match, Altia, Zalando och Ramirent är redan väl etablerade i området där Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark, fördelat på sex fastigheter.

Castellums fastighet på Mätarvägen 45 byggstartades i november 2018 som första etappen i vår satsning på att etablera mer storskalig logistikverksamhet i attraktiva Brunna. Fastigheten Örnäs 1:17 omfattar ca 15 000 kvm och byggstartades utan kund med stora möjligheter för hyresgästerna att skräddarsy sina lokaler efter sin verksamhet.

– Brunna är en stor och viktig pusselbit i hela vår stora logistiksatsning i Sverige. Efter framgångarna i den första etappen är vi än mer peppade att gå vidare och förbereda byggstart för de kommande etapperna, säger Martin Bjöörn.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se