Frölunda Torgs nya storsatsning Bild: Frölunda Torg

Frölunda Torgs nya storsatsning

Stadsutveckling

28 november 2022

Idag går startskottet för årets julkampanj. Frölunda Torg välkomnar till Jultorget och en traditionell jul där det bjuds på stämningsfulla upplevelser under årets julhandel.

I år satsas det stort på pampig juldekor med en Nisse-express som en av de stora höjdpunkterna. Under december finns möjlighet att träffa tomten, lyssna på livemusik och botanisera bland godsaker i julbodar.

- Vi har under flera års tid utvecklat julen med ny dekor och spännande aktiviteter. I år tar vi den ett steg längre och storsatsar genom att bygga upp och bjuda in till ett magiskt Jultorg med upplevelser utöver det vanliga. I en värld av oroligheter och kriser känns det extra viktigt att visa omtanke, sprida glädje och verka för trygghet och gemenskap. Vår förhoppning är att besökarna ska få en alldeles speciell och varm julupplevelse där wow-känslan infinner sig, säger Terese Carlson, marknadschef på Frölunda Torg.

Nisse-express, julbodar och paketinslagning

Jultorget har utsmyckats i både inne- och utomhusmiljö. I Centralhallen tas besökarna in i nissarnas värld där allt i omgivningen är stort. Här möts man av gigantiska paket, enorma polkagrisar och Nisse-expressen, ett återbruk från tidigare kampanjer. Här kan stora som små ta en tur i rulltrappan rakt in i ett jättepaket och uppleva nissarnas tomteverkstad. Det glittrande häst- och vagnekipaget återses och i år kan besökarna även gå in i ett stort paket för att slå in sina julklappar – helt gratis.

I Centralhallen kan besökarna även strosa runt bland julbodar i ett idylliskt landskap. Här kan delikatesser och fina julklappar inhandlas. Det bjuds även på glögg och pepparkakor vid utvalda tillfällen.

Tomten på besök och vacker julmusik

Vid Familjeloungen tornar en ståtlig gran på 8 meter upp sig under takets ljuskronor. Under december får dessutom de yngre besökarna möjlighet att träffa tomten i Familjeloungen och passa på att lämna in sina önskelistor. Jultorget gästas även av musiker, körer och skolelever.

- Årets julkampanj är ett koncept som ska stärka Frölunda Torg mot vår position ”Händelsernas Centrum”. Det blir en inkluderande julupplevelse där vi hoppas kunna beröra gammal som ung. Fler får möjlighet att uppleva julkänslan, oavsett förutsättning, avslutar Terese.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se