Fredrik Larsson ny förvaltningschef på Familjebostäder Fredrik Larsson, ny förvaltningschef på Familjebostäder från den 1 oktober. Foto: Caroline Odd.

Fredrik Larsson ny förvaltningschef på Familjebostäder

Personnytt

30 september 2022

Fredrik Larsson tillträder den 1 oktober tjänsten som ny enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder.

Fredrik Larsson tillträder den 1 oktober tjänsten som ny enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder. Fredrik har rekryterats internt och kommer närmast från en tjänst som förvaltare i förvaltningsområde Bandhagen.

– Det är en riktigt stark rekrytering som säkerställer förvaltningens fortsatta utvecklingsresa. Med sin bakgrund kan Fredrik fortsätta arbetet med att stärka fastighetsägarrollen och vår strävan om att bli än mer service- och affärsorienterade. Vi ska ha ett fortsatt fokus på våra medarbetare som vår allra största tillgång och främsta framgångsfaktor, säger tillträdande fastighetschef Joakim Lundberg.

Fredrik Larsson kommer att fortsätta arbetet för en ökad service till våra hyresgäster och en mer förebyggande, effektiv förvaltning.

– Det känns otroligt roligt med en ny roll och få fortsätta vårt utvecklingsarbete. Jag tar mig an uppdraget med en stor nypa ödmjukhet. Det känns tryggt att få jobba med alla skickliga förvaltare och teamen. Det finns en mycket stor kompetens att jobba tillsammans med, säger Fredrik Larsson.

Fredrik Larsson har under flera år arbetat som chef och ledare i förvaltningsområdet Bandhagen. Han har vid två tillfällen varit nominerad till Årets Fastighetsförvaltare där hans kundperspektiv, fokus på affärsnytta och inkluderande ledarskap lyfts fram som särskilt utmärkande egenskaper.

Fredrik Larsson tillträder den 1 oktober och ersätter Joakim Lundberg som blir ny fastighetschef.

 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se