Flippin’ Burgers ny hyresgäst hos Hufvudstaden Flippin’ Burgers nya restaurang i Bibliotekstan. om ca 450 kvm kommer att erbjuda burgare gjorda från grunden med råvaror från lokala och småskaliga producenter.

Flippin’ Burgers ny hyresgäst hos Hufvudstaden

Uthyrning

20 september 2021

I början av oktober öppnar Flippin’ Burgers en ny restaurang i Hufvudstadens fastighet på Norrlandsgatan 16 i Bibliotekstan i Stockholm.

Den nya restaurangen om ca 450 kvm kommer erbjuda burgare gjorda från grunden med råvaror från lokala och småskaliga producenter.

– Flippin’ Burgers är pionjärer på burgarscenen och har sedan 2012 serverat högklassiga burgare till en trogen kundskara. Flippin’s grundfilosofi handlar om produkten – enkla burgare utan tjafs som är gjorda från grunden. Närproducerat och småskaligt är nyckeln till framgången, säger Viggo Broström, VD på Tugg Burgers & Flippin' Burgers.

Restaurangen på Norrlandsgatan blir Flippin’ Burgers andra restaurang i Stockholm och deras nyetablering kommer bidra till att stärka upplevelsen av Bibliotekstan som Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser, menar Hufvudstaden.

– Vi är mycket glada över att Flippin’ Burgers väljer Hufvudstadens fastighet för sin nya etablering. Flippin’ Burgers kompletterar det befintliga restaurangutbudet på ett bra sätt och stärker Bibliotekstan som en levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se