Fastpartner tecknar avtal med Enköpings kommun Fastpartner hyr ut 3 300 kvadratmeter till Enköpings kommun i det expansiva området Romberga.

Fastpartner tecknar avtal med Enköpings kommun

Uthyrning

25 mars 2021

Fastpartner hyr ut 3 300 kvadratmeter till Enköpings kommun i nya funktionella lokaler i snabbväxande området Romberga i Enköping.

Lokalerna omfattar utbildningslokaler för vuxenutbildning och hyresperioden är tio år.

Inflyttningen sker i två etapper, den första nu i mars och den andra till sommaren.

Kommunen samlar här sina olika vuxeninsatser inom utbildningsförvaltningen som tidigare legat utspridda. Samordning och samverkan är nyckelord i kommunens satsning, och de nya lokalerna blir en mötesplats för kompetens, studier och arbete.

Lokalerna utgör flexibla utbildningslokaler och konceptet går under namnet Kompetensmagasinet.

Fastpartner har anpassat och byggt om lokalen för att möta kommunens behov.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med Enköpings kommun och att vi än en gång fått det stora förtroendet att hyra ut lokaler för skolverksamhet. Vi har tillsammans arbetat hårt för att skapa lokaler i enlighet med kommunens vision och önskemål. Detta kommer vara en plats för framtida lärande och utveckling, säger Jenny Tallskog, Regionchef på Fastpartner.

– Enköpings kommun är en attraktiv hyresgäst med en verksamhet som passar perfekt in i området. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete säger Michael Skoog, Förvaltare på Fastpartner.

Rombergaområdet är strategiskt lokaliserat i Enköping med närhet till centrum, tågstation, E4 och med goda parkeringsmöjligheter. Området utvecklas kontinuerligt med nya verksamheter och med nyproduktion av byggnader.

Fastighetens olika verksamheter utgör sådan mix att kreativitet och framtida utveckling kommer att finnas på platsen en lång tid framöver.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se