Fastpartner köper industri- och logistikfastighet i Uppsala Fastpartrner har förvärvat en modern produktions- och logistikfastighet i Uppsala med en uthyrningsbar yta på 3 096 kvadratmeter.

Fastpartner köper industri- och logistikfastighet i Uppsala

Transaktion

21 oktober 2021

Fastpartner har förvärvat fastigheten Årsta 84:3 i Uppsala, vilken ligger nära Fastpartners befintliga bestånd i området Fyrislund.

Det är en modern produktions- och logistikfastighet med en uthyrningsbar yta på 3 096 kvadratmeter.

Fastigheten uppfördes 2006 och är fullt uthyrd med ett hyresvärde på cirka 3,6 miljoner kronor.

Det nya förvärvet stärker Fastpartners ställning i området ytterligare och kompletterar Fastpartners övriga bestånd i Uppsala.

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge i Uppsala och kan utvecklas ytterligare med befintliga byggrätter vilka går att utnyttja med cirka 2 000 kvadratmeter.

På fastigheten finns två byggnader med två hyresgäster, Scandiflash och Q-Linea.

Scandiflash är en världsledande utvecklare och producent av blixtröntgensystem för bland annat industriell forskning och utveckling.

Q-Linea är ett diagnostikbolag som utvecklar innovativa lösningar och analyser för att kunna medicinera med rätt antibiotika och i rätt mängd.

– Årsta 84:3 uppfyller alla krav på flexibilitet och har ett starkt långsiktigt hyresgästerbjudande. Vi ser fram emot ett gott samarbete med nuvarande hyresgäster samt att få vara en del av Uppsalas och området Fyrislunds fortsatta utveckling, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på Fastpartner.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se