Fastpartner: Avtal om 9 000 kvm i hamn På bara några månader har Webhallen, Tech Data, Office Management, MW Group och Fudd valt att lägga sina kontor hos Fastpartner i Centrala Frösunda.

Fastpartner: Avtal om 9 000 kvm i hamn

Uthyrning

4 februari 2022

Fastpartner har tecknat avtal på sammanlagt mer än 9 000 kvm i Centrala Frösunda.

Fastpartners satsning på att utveckla Centrala Frösunda har lett till en kraftig ökning av efterfrågan på lokaler i stadsdelen.

På bara några månader har Webhallen, Tech Data, Office Management, MW Group och Fudd valt att lägga sina kontor här. Totalt flyttar fler än 600 nya medarbetare in under första halvåret 2022 och den sammanlagda ytan ligger på drygt 9 000 kvm.

– Den satsning vi har gjort i Centrala Frösunda är riktigt framgångsrik, kommenterar Christopher Johansson, vVD på Fastpartner.

– Attraktiva moderna kontor, i kombination med ett rikt utbud av service och pendeltåg inom gångavstånd, gör att det väger över till vår fördel i dialogen med kunder. Det är uppenbart att allt fler hyresgäster uppskattar en bit av innerstan utanför tull.

När det gäller serviceutbudet har Nordic Wellness nyligen öppnat ett stort gym och under våren öppnar prisbelönta K-märkt restaurang och café. Och nya satsningar väntar runt hörnet.

– Det framgår dock tydligt i dialogen med våra nya hyresgäster att det är helheten med Centrala Frösunda som lockar, säger Christopher Johansson.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se