Fastighetsägarna köper servicebolag

Fastighetsägarna köper servicebolag

Transaktion

3 januari 2019

Organisationen stärker sin närvaro på fastighetsservicesidan. Nu köper de ett bolag i Uppsala-området.

 

Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsala-marknaden genom köpet av HolkTis Bygg & Fastighetsservice AB.

Tillträde sker den 2 januari 2019. HolkTis är inriktade på fastighetsskötsel, fastighetsjour och trappstäd, vilket stärker Fastighetsägarna Service Uppsalas erbjudande.

– Fastighetsägarna Service Uppsala har haft en fantastisk utveckling sedan starten för två år sedan. Med förvärvet av HolkTis Bygg & Fastighetsservice ökar vi tillväxttakten. Nu får vi en lokal organisation med hög kompetens och stort kundfokus. Det är viktigt för att nå vårt mål att vara det naturliga förvaltningsvalet för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uppsala län, säger Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service Uppsala.

HolkTis Bygg & Fastighetsservices vd och ägare Jan-Peter Thisner är nöjd:

– Det är med glädje som vi kan fortsätta bedriva verksamheten med stärkt förmåga och fler resurser. Vi står inför en spännande tid med stora utvecklingsmöjligheter och kommer nu kunna erbjuda ett större utbud av tjänster.

Björn Söderholm, styrelseordförande Fastighetsägarna Service Uppsala, tillägger:

– Genom förvärvet får vi en god och välrenommerad plattform att vidareutveckla Fastighetsägarna Service Uppsala från.

Fastighetsägarna Service Uppsala AB bildades för två år sedan av Fastighetsägarna Service Stockholm AB och Fastighetsägarna MittNord. Förvärvet av HolkTis Bygg & Fastighetsservice AB är ännu ett steg i arbetet med att stärka den lokala förankringen i bolaget.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se