Fastighetsägarna flyttar till Hufvudstaden i Nordstan Den aktuella lokalen i fastigheten Femman genomgår just nu en renovering och kommer anpassas till Fastighetsägarna GFR:s behov.

Fastighetsägarna flyttar till Hufvudstaden i Nordstan

Uthyrning

4 februari 2022

Fastighetsägarna GFR har tecknat hyresavtal för en nyrenoverad, flexibel kontorslokal om 640 kvm i Hufvudstadens fastighet Femman i Nordstan, Göteborg.

Fastighetsägarna GFR är en av fyra regionföreningar, med över 4 000 medlemmar och 18 000 anslutna fastigheter. I Göteborg arbetar cirka 30 personer med opinionsbildning, medlemsservice, juridisk rådgivning, hyresförhandling och utbildning.

– Vi har gjort en gedigen intern process för att hitta hur vi vill arbeta i framtiden och omsatt det i ett kontorsprogram. Vår nya kontorslokal är som klippt och skuren för att kunna stödja verksamheten och erbjuda en modern, flexibel och attraktiv arbetsplats, säger Rikard Ljunggren, VD Fastighetsägarna GFR.

Den aktuella lokalen genomgår just nu en renovering och kommer anpassas till Fastighetsägarna GFR:s behov. Inflytt sker efter sommaren 2022. 

– Vi är glada över att kunna välkomna Fastighetsägarna GFR till oss och till fastigheten Femman i Nordstan. Kontorslokalen kommer skräddarsys och anpassas till deras verksamhet, säger Anki Håkansson, förvaltningschef affärsområde Göteborg Hufvudstaden.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se