Fabege välkomnar ny hyresgäst till Haga Norra

Fabege välkomnar ny hyresgäst till Haga Norra

Uthyrning

5 juni 2023

Fabege har tecknat tre hyresavtal med Coor omfattande totalt cirka 4 500 kvm i kontorsprojektet Kvarter 1, fastigheten Ackordet 1.

Coor hyr 3 158 kvm kontorsyta, 564 kvm konferensyta och 779 kvm deli- och restaurangyta i Kvarter 1. Samtliga avtal löper på sju år och har beräknat tillträde i oktober 2024 och januari 2025.

- Det känns mycket bra att flytta till nya moderna lokaler i Arenastaden och samtidigt kunna bidra med vår expertkompetens till kundupplevelsen i form av serviceleverans inom restaurang, lokalvård, reception och konferens, säger AnnaCarin Grandin, VD och Koncernchef på Coor.

Nyligen tecknades även avtal med Randstad, JM och SATS i Kvarter 1. Uthyrningsgraden i projektet uppgår till 66 procent i och med uthyrningen till Coor.

- Vi ser en trend på marknaden att kunderna efterfrågar moderna kontor i attraktiva lägen och uthyrningen till Coor är ett bevis på det. Det finns en god efterfrågan på resterande ytor och målsättningen är fastigheten är fullt uthyrd under 2023, säger Karl Henrik Lenneryd, Uthyrare Projekt på Fabege.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se