Previous Next

Fabege rekryterar topptrio inom uthyrning

Personnytt

19 augusti 2021

Johan Zachrisson, tidigare Cushman & Wakefield, har tillträtt som chef för affärsutveckling och transaktion på Fabege. Bolaget stärker nu sin uthyrning med tre topprekryteringar, bland annat från just Cushman & Wakefield.

I våras blev det klart att Johan Zachrisson lämnade sin ledande roll inom Cushman & Wakefield för Fabege. Den 1 augusti tillträdde han som chef för affärsutveckling och transaktion samt som medlem i ledningsgruppen på Fabege.

När Fabege nu förstärker sitt uthyrningsteam med tre starka rekryteringar, tas ytterligare en erfaren person från Cushman & Wakefield i form av Linus Tillander.

Han arbetar idag som leasing manager på Cushman & Wakefield och börjar som uthyrare på Fabege med fokus på city och Hammarby Sjöstad. Linus har även erfarenhet från Novi Real Estate i Stockholm.

De två andra rekryteringarna görs från Skanska och NCC.

Krister Lööw kommer närmast från Skanska Fastigheter i Stockholm där han varit försäljningsansvarig för bland annat Skanskas satsningar i Hammarby Sjöstad. Han har även lång erfarenhet från uthyrning och försäljning från både AMF Fastigheter och CBRE.

Annika Eriksson är idag senior uthyrare på NCC Property Development där hon bland annat arbetat med flera kontorsprojekt i Hagastaden samt i Bromma. Hon har även gedigen erfarenhet från kommersiella projektfastigheter från både Newsec och Skanska. 

– Vi är väldigt glada över att komplettera uthyrningsteamet med dessa tre personer och deras erfarenheter. Tillsammans får vi än bättre förutsättningar att vara en aktiv partner till såväl befintliga som potentiella kunder när de vill förändra och utveckla sina kontor och att marknadsföra många av våra spännande projekt i portföljen, kommenterar Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se