Fabege rekryterar  nya uthyrningschefer

Fabege rekryterar nya uthyrningschefer

Personnytt

28 oktober 2022

Fabege utser Johanna Andersson och Sofia Ranji till nya uthyrningschefer och rekryterar Lennart Öberg

 

Fabeges uthyrning kommer framöver att ledas av Johanna Andersson och Sofia Ranji. Johanna ansvarar för uthyrning i Fabeges befintliga fastighetsbestånd om ca 1,3 miljoner kvm. Sofia ansvarar för uthyrning av Fabeges kommande projekt och kommersiella byggrätter om ca 750 000 kvm.

Både Sofia och Johanna har tillträtt sina nya roller. De rapporterar direkt till affärsutvecklingschef Johan Zachrisson.

”Det är ett styrkebesked att vi kan tillsätta viktiga nyckelpositioner med interna talanger. Både Sofia och Johanna har mångårig erfarenhet av uthyrning. De kan vårt fastighetsbestånd och är väl etablerade i marknaden. De är dessutom naturliga ambassadörer för Fabeges affärsidé och företagskultur” säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Samtidigt välkomnar vi Lennart Öberg i rollen som Uthyrare Projekt. Lennart har över 20 års erfarenhet inom uthyrning och kommer närmast från Humlegården. Han har dessförinnan haft roller inom uthyrning på Atrium Ljungberg, DTZ Sweden AB, Fastighetsplanering AB och CBRE. Lennart börjar på Fabege i januari 2023.

”Jag är väldigt glad över att få välkomna Lennart till Fabege. Han har en gedigen erfarenhet av branschen och blir en viktig förstärkning för både oss på uthyrning och för bolaget i stort” säger Sofia Ranji, uthyrningschef projekt på Fabege.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se