Fabege hyr ut mitt i city
Foto: Fabege

Fabege hyr ut mitt i city

Uthyrning

9 juli 2018

Nu har bolaget skrivit avtal för en fastighet på Rådmansgatan dit betaltjänstbolaget Trustly flyttar in.

 

Fabege har tecknat avtal om att hyra ut cirka 3 100 kvadratmeter i fastigheten Apotekaren 22, som ligger på Rådmansgatan i city. Det gröna hyresavtalet löper på fem år och Trustly tillträder lokalen under tredje kvartalet 2019.

– Vi har sökt ett nytt, större kontor som ligger centralt och är lätt att ta sig till men som också erbjuder en inspirerande, dynamisk miljö. Lokalerna på Rådmansgatan motsvarar precis det vi har sökt och vi har alla möjligheter att forma dem efter våra behov, kultur och höga krav på allt från avancerad teknik till sociala ytor, säger Ulrica Falkenberg, CHRO på Trustly

Trustly är i ett expansivt skede och sökte lokaler som kunde möta deras behov i såväl yta som känsla. Redan nu inleds anpassningen av lokalerna för att passa Trustlys behov. I sina nya lokaler får de bland annat egen takterrass, och luftig ljusgård där alla medarbetare kan samlas.

– Vi ser fram emot att både lära känna Trustlys medarbetare och att utveckla lokalerna så att det speglar deras varumärke och själ. Intresset för de återstående 3 000 kvadrametrarna i byggnaden är mycket stort och vi hoppas snart kunna presentera fler spännande grannar i kvarteret inom kort, säger Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se