Expansion för Svenska Hus i Årsta
Foto: Svenska Hus

Expansion för Svenska Hus i Årsta

Uthyrning

3 april 2018

Lokalen på Fiskhallsvägen anpassas liksom vid tidigare uthyrningar efter kundens behov och verksamhet innan hyresgästen flyttar in.

 

Svenska Hus i Stockholm har hyrt ut ytterligare 1090 kvadratmeter vid Fiskhallsvägen i Partihallsområdet i Årsta. Ny hyresgäst är Hokkai Suisan Sweden AB som flyttar in i maj 2018. Fastigheten på Fiskhallsvägen är därmed fullt uthyrd.

– Årsta Partihallar är ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och livsmedel. Våra lösningar med hyresgästen i fokus är efterfrågade, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Fiskhallsvägens nya hyresgäst, Hokkai Suisan Sweden AB, förser framför allt sushibarer och restauranger med asiatisk inriktning i Stockholmsområdet, med råvaror.

– I Partihallsområdet finns en spännande blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Under det senaste året har vi slutit många långsiktiga avtal med flera starka hyresgäster, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig hos Svenska Hus i Stockholm.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se