Exklusivt gym till Castellums 7Stjärnan
Nordic Wellness Grand Fitness-gym beräknas öppna i mitten av 2023, då 7Stjärnan är klar för inflyttning.

Exklusivt gym till Castellums 7Stjärnan

Uthyrning

4 februari 2022

Nu utökar Castellums sitt serviceutbud i kontorshuset 7Stjärnan i Malmö med ett exklusivt Grand Fitness-gym.

Konceptet ägs av friskvårdsaktören Nordic Wellness och kännetecknas av ett lite mindre gym med större fokus på en lyxigare inredning och en häftigare helhetsupplevelse.

Gymmet beräknas öppna i mitten av 2023, då 7Stjärnan är klar för inflyttning.

– Att Nordic Wellness etablerar sitt Grand Fitness-koncept i 7Stjärnan känns helt rätt för vår resa mot en helt ny typ av arbetsplats. Utöver att skapa en bra arbetsmiljö är vår vision att erbjuda ett fullskaligt serviceutbud som förenklar livspusslet för våra hyresgäster i Nyhamnen, säger Håkan Gustafsson, affärsutvecklare Castellum Öresund AB.

Ambitionen med 7Stjärnan är enligt Castellum "att förkroppsliga framtidens arbetsliv med hållbarhet som bottenplatta och flexibilitet och hälsa som hörnstenar".

7Stjärnan kommer att certifieras med Breeam Outstanding och WELL Platinum – de högsta nivåerna i sitt slag och där WELL ställer höga krav på människors hälsa och välbefinnande på arbetet.

Grand Fitness är en gymkedja där visionen är att skapa samma atmosfär och känsla som man hittar på de så kallade boutique-gymmen i New York och London, men till ett mer förmånligt pris. I dagsläget finns det tre Grand Fitness-gym i Sverige – två i Göteborg och ett i Borås.

– Vi är övertygade om att alla som tränar hos oss kommer att få en träningsupplevelse över förväntan, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Grand Fitness och Nordic Wellness.

Castellum är en stor aktör när det kommer till utvecklandet av Malmös nya stadsdel Nyhamnen. Förutom 7Stjärnan uppför Castellum även Malmös nya domstolsbyggnad som blir en av de största i norra Europa.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se