Ewelina Tokarczyk Holm blir kommunikationschef på Einar Mattsson

Ewelina Tokarczyk Holm blir kommunikationschef på Einar Mattsson

Personnytt

5 september 2014

Ewelina Tokarczyk Holm har fått uppdraget att ansvara för Einar Mattsson-gruppens kommunikation. Den 1 september tillträdde hon tjänsten som kommunikationschef.

Ewelina kommer även att ingå i Einar Mattssons koncernledning tillsammans med Stefan Ränk, Mikael Anjou, Fredrik Gamrell, Per Jutner och Lena Lindh.

"Vi har som ambition att de närmaste åren uppföra 4 000 nya bostäder i egen regi och då är kommunikation ett centralt verktyg för att förmedla vad vi gör och kommer att göra. Jag är glad över att Ewelina Holm tar ett större ansvar för vårt kommunikationsarbete och aktivt bidrar till koncernledningens arbete, säger Stefan Ränk , koncernchef för Einar Mattsson AB.

Ewelina Tokarczyk Holm har tidigare varit kommunalråd i Göteborg, senior konsult på Prime PR, och kommunikationsstrateg på Stockholms Handelskammare. Hon har sedan 2013 ansvarat för Einar Mattssons samhälls- och mediekontakter. 

Lär dig mer om grundläggande juridiska reglerna inom upphandlingar, finansiering och genomförande av bygg- och utecklings-projekt   i seminariet: Entreprenadjuridik I: Grundkurs. 

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Einar Mattson, 

För övrig information, kontakta: 

Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattson AB, Tel: 08 5862 6601

Ewelina Tokarczyk Holm, kommunikationschef
tfn: 08 5862 6720