Etablering av äventyrsland i Diös lokaler

Etablering av äventyrsland i Diös lokaler

Uthyrning

29 juni 2017

Det svenska upplevelsebolaget öppnar dörrarna till nytt äventyrscentrum senare i höst. Nu byggs lokalerna om av Diös.

 

Till hösten flyttar upplevelsecentret Prison Island in vid Sveatorget i centrala Borlänge. Fastighetsägaren Diös utvecklar nu lokalerna tillsammans med franchisetagaren för att skapa celler i en miljö som påminner om Fångarna på fortet. Beräknad öppning är satt till slutet av oktober i höst.

Prison Island är en svensk kedja som startade 2004 i Västerås och har sedan dess växt till en internationell äventyrskedja. Konceptet är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 9 – 99 år där det, likt tv-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt.

-Denna etablering är ytterligare en pusselbit för Diös att skapa förusättningar för att utveckla och förbättra utbudet i Borlänges stadskärna. Vi ser att Prison Island kommer att ge mer och nya flöden av människor som även kommer andra verksamheter till gagn. Att som företag eller privatperson kunna spendera en helkväll med god mat från flera aktörer i kombination med många och roliga aktiviteter blir nu möjligt i Borlänge. Att få vara delaktig i våra hyresgästers driv och engagemang kring deras affärsidéer är fantastiskt roligt. Nu ser vi fram emot öppning, säger Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Borlänge.

Franchsisetagare är Peter Andersson och Eva Andersson även ägare till Dalarnas Äventyrscentrum sedan 27 år samt Magnus Trummens, entreprenör. Utbudet på Prison Island kommer att kompletteras med ett utbildningskoncept inom kommunikation och kreativt tänkande.

- Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Prison Island i Borlänge. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös och hittat den perfekta lokalen. Nu öppnar vi en kreativ upplevelse som passar alla i åldrarna 9-99 år, säger Peter Andersson, franschisetagare, Prison Island.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se